Bejelentés


Magyar logikai rejtvények Utolsó módosítás: 2011. december 28.

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.Hírek
Új rejtvények!

2011. december 28. Az év utolsó rejtvénye egy könnyed sudoku variáció melyeket Slenker Gyula készített.

tovább >>


Új rejtvény!

2011. december 12. Mai rejtvényünk egy újabb Tehenek variáció. A feladványt ezúttal Horváth Zoltán készítette.

tovább >>


Új rejtvények!

2011. november 30. Slenker Gyula jóvoltából ezúttal egy Tehenek variációval frissült az oldal.

tovább >>


Új rejtvények!

2011. szeptember 17. Legújabb rejtvényünk egy egészen új, ámde elég kézenfekvő Pentominó variáció. A rejtvény a mai Országos logikai versenyen kerül először a nagyközönség elé.

tovább >>


Új rejtvények!

2011. augusztus 28. Legújabb rejtvényünk a népszerű színezős rejtvény a Fesse feketére! A rejtvények egyben Lapis Viktor bemutatkozását jelentik az oldalon. A szerző rejtvényes blogát elhelyeztük az ajánlóban.

tovább >>


Magyar válogatóverseny!

2011. augusztus 23. Már csak három hét van hátra a következő élő rejtvényfejtő versenyig! Jelentkezzen ön is!

tovább >>


Következő versenyek

2011. augusztus 6. Versenyek menüpontunkat frissítettük. Ezen a hétvégén a Logic Masters India oldalán sudoku verseny várja az érdeklődőket. Jövő szombaton pedig gy német weboldalon laótelep variációkat fejthet.

tovább >>


Különleges rejtvényfejtő verseny a jövőhéten

2011. július 23. Újabb információk kerültek fel a július 29-30-ai online rejtvényfejtő versenyről. A feladatokat agyar szerzők készítették, ezért reméljük minél többen elindulnak rajta. Ezt elősegítendő mindegyik típus egy igazán könnyű rejtvénnyel kezdődik. Ezen a hétvégén pedig egy sudoku verseny várja az érdeklődőket.

tovább >>


100. rejtvénytípus

2011. július 14. Oldalunk mérföldkőhöz érkezett, kevesebb, mint 2 év alatt elérkeztünk a 100. rejtvénytípushoz, amely egy Útvesztő feladvány. Többen kérték, ezért a rejtvényhez egy gyakorlófájlt is mellékeltünk. Reméljük, hasznosnak fogja találni. Jó szórakozást!

tovább >>


Visszatérő rejtvények!

2011. július 8. Ezen a héten a Tengeri kígyó (70-77.) c. típusból közlünk újabb feladványokat.

tovább >>


Új feladatsor!

2011. július 3. Ebben a hónapban újabb rejtvények várhatók az oldalon. Elsőként egy feladatsor került feltöltésre.

tovább >>


Visszatérő rejtvények!

2011. április 22. Ezen a héten egy újabb visszatérő rejtvényt fejthetnek olvasóink, a Korallkeresőt (243-250.) Tájékoztatjuk önöket, hogy a héten újabb rejtvény már nem várható, amennyiben még nem tette meg iratkozzon fel az Extra rejtvényekért, és haladéktalanul megkapja az előző hónaphoz tartozó csomagot.

tovább >>


Új fejtörők!

2011. április 19. Heti két fejtörőnk menetrendszerűen megérkezett az oldalra. Jó szórakozást!

tovább >>


Új rejtvények!

2011. április 16. Heti második rejtvénytípusunk egy Tapa variáció, amely bizonyos szempontból épp az ellentéte az alaptípusnak.

tovább >>


Visszatérő rejtvények!

2011. április 14. Ezen a héten a már megismert Tapa (228-234.) rejtvény típusból közlünk két variációt. Az első alig tér el az eredeti változattól, ezért ezt is egyszerűen Tapának nevezzük.

tovább >>

Tovább a HÍREKhez >>
Tovább a VERSENYEKhez >>

Az oldalon Logikai rejtvények találhatóak. Ezek közös vonása, hogy semmilyen nyelvi vagy kulturális ismeret nem szükséges hozzá, pusztán józan ész. Ennél fogva a feladványok tökéletesen alkalmasak arra, hogy különböző nemzetek fiai megmérkőzzenek egymással. Amire immár 20 éve sor is kerül évről-évre rejtvényfejtő világbajnokság címszó alatt. Illetve idén hatodik alkalommal került megrendezésre a Sudoku világbajnokság. Az oldal azért jött létre, hogy az érdeklődők számára mindig rendelkezésre álljon megfelelő mennyiségű és főleg minőségű rejtvény. Törekedtünk a változatosságra, minden típushoz talál könnyebb rejtvényeket is, ezek segítenek belerázódni, ha az adott rejtvénnyel korábban még nem találkozott. Emellett néhány igazán nehéz rejtvény is van az oldalon, amik még a legjobbaknak is kihívést jelentenek. Ha rendszeres látogatónk lesz, néhány különleges feladványra is számíthat majd. A könnyebb eligazodás érdekében minden rejtvény mellett megjelöljük azok nehézségét. Illetve feladatsorok esetében a pontszámok fogják eligazítani. Természetesen ezek csak általános nehézséget jelölnek, egyes rejtvénytípusok bizonyára jobban fognak menni önnek, mint az átlagnak. Hétről-hétre újabb érdekes feladatsort helyezünk el az oldalon. Ha úgy dönt versenyez az idővel, akkor már a taktikának is fontos szerep jut, egy félig kész rejtvényre ugyanúgy 0 pont jár, mintha hozzá se fogott volna. Versenyek menüpontunkban be fogunk számolni a különböző online, és élő rejtvényfejtő versenyekről. Ha már megedződött a feladatsorainkkal, és a legnehezebb rejtvényeket is meg tudja oldani, mindenképp érdemes kipróbálnia magát. Jó rejtvényfejtést kívánunk!

Ha kevesli az oldalon megjelenő rejtvényeket, vagy nem szeretne lemaradni semmiről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Név
Email cím
Állítsa be, mit tartalmazzon a hírlevél!
Milyen gyakran kér hírlevelet?

Az oldalon található rejtvények szerzőjük tulajdonát képezik. Minden rejtvény szerzői jogvédelem alatt áll, csak saját használatra lehet letölteni! A rejtvények publikálása nyomtatott vagy elektronikus formában csak a szerzője engedélyével történhet.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!